Na Koševu opet varnice, pokazan i crveni karton zbog bogohuljenja

Nesvakidašnaj situacija

Na Koševu opet varnice, pokazan i crveni karton zbog bogohuljenja

E. Škorić

Olimpik i Mladost igraju važan meč u borbi za opstanak u 30. kolu Premijer lige BiH.

Izuzetno važnu utakmicu igra Olimpik na Koševu, a i Mladosti su neophodni bodovi u borbi za opstanak. U prvih pola sata dosta uzbuđenja, nekoliko sjajnih šansi na obje strane, a onda je došlo do "varnica" na terenu.

Gavrić je faulirao igrača Mladosti, kojem se ukazuje pomoć, a a nakon toga uslijedili su žestoki pregovori igrača Mladosti i rasprava između dvije klupe.

Na kraju je zbog bogohuljenja isključen Anel Dedić, povrijeđeni igrač gostiju koji je ležao na travi. Ubrzo je vozilom hitne pomoći krenuo prema bolnici. Sudija Zoran Grbić iz Prijedora nije imao dilemu nakon što mu je Dedić navodno opsovao boga, žaleći se da mu je domaći igrač slomio nogu.

Gosti će tako s igračem manje pokušati da osta nu neporaženi, a Olimpik želi da iskoristi brojčanu nadmoć na terenu i stigne do zlata vrijedne pobjede.

U ovom trenutku igra se također bitan meč u donjem dijelu tabele, a staju se Krupa i Radnik. Ni tamo na poluvremenu nema pogodaka. Od 18 sati Velež i Željezničar igraju svoj meč u Mostaru, a na Pecari u istom terminu Široki dočekuje Tuzla City.

Podsjetimo da je Borac jučer s 2:1 pobijedio Zrinjski i učvrstio se na vrhu tabele, pošto je Sarajevo odigralo tek 0:0 s ekipom Slobode na Koševu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
3 crvena mu treba dati-ramazan on Boga psuje
16 13
user540
Mozda je covjek ateista, opsovo, brate jest ruzno, al svako malo cujes kako neko Tita opsuje, mislim na ulici pa niko mu za to ni zuti nije dao kamalo crveni.
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi