Foto - Screenshot

Norvežanin izazvao pažnju

Haaland saigraču dijelio 'vaspitne' na slavlju

Midhat Šljivak

Borussia iz Drotmunda osvojila je njemački Kup nakon što je u finalu razbila RB Leipzig rezultatom 4:1.

Po dva gola za ekipu iz Dortmunda postigli su Jadon Sancho i Erling Haaland, a trener Borussije Edin Terzić osvojio je svoj prvi trofej kao glavni trener.

Interesantna scena dešavala se tokom slavlja igrača Borussije, a u glavnoj ulozi bio je niko drugi do Erling Haaland.

Njegov saigrač Mahmoud Dahoud dirao je trofej prije nego što je on zvanično predat u ruke slavljeničkom timu, a to se Haalandu nije dopao.

Odlučio je tako noreško napadač da udari nekoliko 'vaspitnih' svom nestašnom saigraču i sve je izgledalo zaista simpatično.

Nakon utakmice Haaland je ponovo imao i zanimljiv intervju. Govorio je o svojim bicepsima i us*anim utakmicama bez publike.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Haaland je i ove sezone zaista čudesan u dresu Borussije i u 39 odigranih utakmica je zabio 39 golova uz 11 asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.