FOTO: EPA

Zanimljiv transfer u najavi

Stigla ponuda na adresu Reala, Madriđani shvatili kao šalu

H. Zilić

Manchester United želi da pojača defanzivni dio tima za narednu sezonu.


Dosta imena se dovodilo u vezu sa Unitedom , a najveća želja tima sa Old Trafforda je Raphael Varane.

Prema pisanjima ostrvskih medija, United je Realu poslao ponudu od 45 miliona eura za Varanea, međutim u kraljevskom klubu su shvatili kao šalu.

Madridski klub reprezentativca Francuske ne želi pustiti ispod 70 miliona eura.

I sam Varane želi da promijeni sredinu. Mediji u Španiji pišu da je navodno umoran oko cijele situacije u Realu i želi novu sredinu.

Pored Varaena, Real bi mogaso izgubiti i Serija Ramosa, ali raduje ih činjenica da je Eeder Militao izrastao u bitnu kariku tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče Varanea cijelu situaciju osluškuje i Chlesea, obzirom da je Varane i ranije bio želja Thomasa Tuchela dok je bio trener PSG-a. Ako United bude tvrdoglav, Abramovič se neće dvoumiti da otvori kesu i ponudi novac Perezu i Realu te tako ispuni želju Thomasu Tuchelu.

I u ovoj relaciji nas očekuje uzbudljivo transfer ljeto, a više će biti poznato po završetku EURO-a, koje počinje 11 juna, a završava 11. jula.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.