Bližimo se kraju

Poznat termin odigravanja utakmica 32. kola Premijer lige BiH

Edmir Škorić

Kao i obično, mečevi posljednja tri kola Premijer lige BiH igraju se u istom terminu.

U nedjelju (jučer) odigrano je od 17 sati svih šest mečeva 31. kola, a već za vikend nam slijede uzbuđenja u 32. kolu Premijer lige. Svi mečevi ponovo se igraju u nedjelju i ponovo od 17 sati.

Borca pobjeda dijeli od titule, a Banjalučani će ugostiti Tuzlu City, pa imaju idealnu priliku da sve riješe prije posljednjeg kola. Sarajevo se skoro oprostilo od titule nakon kiksa u Kaknju protiv Mladosti, ali će bordo tim pobjedom nad Radnikom pokušati da zadrži kakve-takve šanse za titulu, naravno u iščekivanju neočekivanog rezultata u Banjaluci.

Velež igra važan meč u borbi za Evropu, a u goste mu dolazi rasterećena Sloboda. Bodove traži i Široki Brijeg na Pecari protiv Mladosti, dok će u derbiju kola Zrinjski ugostiti Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ništa još nije riješeno ni u borbi za opstanak, a jedna od važnijih utakmica igra se u Krupi između Krupe i Olimpika.

Radnik, Krupa i Olimpik dva kola prije kraja imaju po 25 bodova, a ostati može samo jedna od navedene tri ekipe. Sve ovo nam sugeriše još jednu uzbudljivu nedjelju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.