Sarajevu pirova pobjeda danas

Uščuplić čestitao Borcu na osvojenoj tituli

Edmir Škorić

Trener Sarajeva Dženan Uščuplić čestitao je Borcu na osvojenoj tituli.

Borac je slavio protiv Tuzle City s 2:0, tako da 3:0 pobjeda Sarajeva nad Radnikom bordo timu ništa ne znači.

Doduše, kako je rekao sam Uščuplić, dobro je došla kako bi se malo popravila atmosfera u ekipi pred finale Kupa BiH protiv Borca u srijedu.

"Generalno, teška utakmica, prvo poluvrijeme nije bilo onako kako treba iz mnogo nekakvih razloga. Ulaskom svježih igrača u drugom dijelu smo uspjeli napraviti razliku. Čestitam momcima na ovoj pobjedi, kako bismo popravili atmosferu pred finale Kupa", rekao je Uščuplić nakon pobjede, dodavši:

"Drago mi je što smo pobijedili da se momci psihički malo vrate pred finale. Ovom prilikom čestitam Borcu na tituli, a mi ćemo učiniti sve kako bismo osvojili Kup".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.