11

Komentari (11)

vuckobih
Nisu mi jasni pojedini primitivci ako je covjek cestitao titulu Borcu koji si ti tu faktor da nekoga vrijedjas. Ako si navijac Sarajeva i ako si pogledao bar jednu utakmicu u proljetnom dijelu sve ti je jasno. Igra 0, zalaganje 0...prospes 13 bodova jos ti na to nabace 4 razlike i neko ti drugi kriv. Budimo realni Borcu se stimalo da izadje u Evropu, nisu ni sanjali da mogu do titule, titulu im nisu poklonili niti Vico niti katastrofalne sudije niti Dodik... Titulu su osvojili jer je Sarajevo bilo nesposobno da zadrzi 13 ****nih bodova. Uprava Sarajeva je lose odradila prijelazni rok, potreban je remont ekipe od uprave do igraca. I zato cestitam Borcu osvojenu titulu Bosne i Hercegovine i zelim puno uspjeha u Evropi.
ghast0
Sad ce seljacine te prozivati da si Vicin igrac i da mrzis BiH hahahaha
Manager
ti si jarane potpuno polupao lončiće .. pa ne igraju ligu samo Sarajevo i Borac .. ima tu valjda još klubova .. ko kaže da prvak mora biti Borac ili Sarajevo .. Borac bez Vice bi završio 5. ili 6. .. šta ti čestitaš ? titulu 5-toj ekipi lige ??
vuckobih
Ja pratim i navijam za FK Sarajevo za druge me nije briga. Poenta onoga što sam htio reći je da u svemu prvo kreni od sebe, preispitaj se vidi gdje si ti pogriješio pa tek onda krivi druge. Ako kriviš druge za svoj neuspjeh nikad nećeš napredovati jer ne vidiš nedostatke u sebi. Prvo pomesti ispred kuće.
1601834469
Uscuplic je gospodin... svaka cast majstore...
Zgembic
Djeno, mogu razumjeti da ne osjecas se krivim radi izgubljene titule al zasto cestitas titulu nekom ko je tu isti kupio/ukrao!? Nemoj biti papak ...
Gonner1886
Alkosu raspali ****m te usta
amircoralic
Ako i kup niste prodali
Husrefbeg22
pripremaj igrace za finale. jesu li vise protrcali? Kondicija nula! Krivac strucnjak Jeleskovic, koji tempira kondiciju igraca za finis prvenstva, kad sve bude kasno.
BordoBijeli
@Husrefbeg22 Dosta su se nasi danas zalili na povrede,ocekujem da ce njih 10 faliti protiv Borca
Zamfir19_46
Sve djaba, dalje se mora.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.