Izdovjio je jednog igrača Željezničara

Jakirović: Nadamo se da će Mladost i Radnik biti motivisani u posljednjem kolu

Haris Zilić

Zrinjski je sa 4:2 savladao Željezničar u 32. kolu Premijer lige BiH i ostao u utrci za Evropu.

Nakon meča komentar na press konferenciji dao je trener Plemića, Sergej Jakirović.

"Otvorili smo dobro utakmicu. Imali smo priliku da ranije završimo stvari, ali pali smo. Onda smo u drugom poluvremenu dogovorili da odigramo sa više koncetracije i mislim da smo zasluženo slavili", rekao je Jakiroivć.

Zrinjski za Evropu treba trijumf protiv Tuzla Citya, ali i kiks Širokog ili Veleža.

"Sada je pitanje koliko će Mladost i Radnik biti motivisani. Mi ćemo se potruditi da slavimo u posljednjem kolu i nadat se da će neko iznenadit naše rivale u borbi za Evropu."

Na pitanje da li je neki igrač Željezničara ostavio poseban utisak, trener Zrinjskog je imao kratak i jasan odgovor.

" Špic Luka Juričić je jako zanimljiv igrač."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jakirović je također prokomentarisao igru pojedinaca, nije krio zadovoljstvo, a naveo je činjenicu da pred gostovanje Tuzla Cityu u Banovićima ne poznaje taj teren, ali da će se ekipa dobro spremiti.

Pogledajte press konferenciju:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.