Meč se igra u Poljskoj

Stigle su postave za finale Europa lige, Solskjaer se pobrinuo za iznenađenje

A. Čaušević

Od 21 sat u Gdnasku se igra finale Europa lige između Manchester Uniteda i Villaerala.

Španci će nastupiti u očekivanom sastavu, dok se Ole Gunnar Solskajer pobrinuo za iznenađenje te je u startnih 11 stavio Greenwooda umjesto Freda.

Villareal (4-4-2): Rulli; Foyth, Albiol, Pau, Pedraza; Yeremy, Parejo, Capoue, Trigueros; Gerard Moreno, Bacca. Trener: Unai Emery.

Manchester United (4-3-3): De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Lindelof, Shaw; McTominay, Pogba, Fernandes; Greenwood, Rashford, Cavani. Trener: Ole Gunnar Solskajer.

Inače, na ovom susretu će se suditi i VAR tehnologija. Pravdu će dijeliti arbitiri iz Slovenije, a za prvog arbitra je delegiran Clement Turpin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.