Foto - Instagram

7. juna svečanost u Madridu

Ronaldovo čudo od 13 miliona eura spremno za veliko otvaranje

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo odlučio je jedan dio zarađenog novca investirati u luksuzne hotele.

Zvijezda Juventusa već ima nekoliko hotela u svom vlasništvu, a 7. juna se otvara vjerovatno najluksuzniji Pestana CR7 Gran Via Madrid hotel u Madridu.

Portugalska zvijezda uložila je čak 13 miliona eura u ovaj luksuzni hotel, koji se napokon otvara 7. juna i sigurno da će sve da sija od luksuza.

Cristianov hotel imat će 168 luksuznih soba, a hotel se prostire na 10 spratova. Gosti će imati na raspolaganju apsolutno sve što požele i sigurno da će ovaj luksuzni hotel privlačiti pažnju onih koji sebi mogu priuštiti skupocjenu noć u hotelu.

Interesantno je da će deveti sprat hotela biti otvoren za sve. Tu će i 'obični' građani moći da isprobaju specijaljitete hotela, a tu će biti smješten sportski bar.

Ovo je treći Ronaldov hotel i prvi van Portugala. On je vlasnik hotela u Funchalu i Lisabonu.

Planiraju se i nove lokacije za budućnost i očigledno da se već zna šta će Cristiano Ronaldo raditi nakon okončanja igračke karijere.

O tome CR još uvijek ne razmišlja iako je 36-godišnjak, ali i penzija mora doći jednog dana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.