Pohvalio se na Instagramu

Siniša Stevanović kupio apartman u blizini Splita: "Da nisam bezveze ganjao loptu"

Endin Čaušević

Prošlog vikenda zvanično je završena sezona u Premijer ligi BiH, a igrači su dobili zasluženi odmor.

Međutim, fudbaleri bh. premijerligaša neće imati mnogo vremena za odmor jer se već za dvije sedmice očekuje početak priprema za novu sezonu.

Zbog pandemije koronavirusa i mnogih mjera koji su na snazi širom svijeta fudbaleri nisu baš u mogućnosti da biraju gdje će ljetovati.

Mnogi od njih odlučili su da svoj odmor provedu u susjednoj Hrvatskoj, a to je uradio i desni bek Željezničara Siniša Stevanović.

Međutim, Stevanović je na Instagramu iznenadio svoje fanove otkrićem da je odlučio kupiti apartman u Kaštelu Kambelovac koji se nalazi u blizini Splita.

Stevanović je objavio nekoliko videa i pokazao da su radovi u ovom apartmanu pri kraju i da će uskoro moći sa svojom porodicom tu boraviti.

No, igrač Željezničara mnoge je nasmijao svojom objavom da nije uzalud igrao fudbal sve ove godine, te da je uspio sebi i porodici da nešto omogući od toga.

"Da nisam bezveze ganjao loptu", napisao je fudbaler Željezničara na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stevanović je već više od pet godina član Željezničara u koji je početkom 2016. godine stigao iz Novog Pazara.

Ovaj 32-godišnji desni bek s ekipom s Grbavice ima ugovor do kraja naredne sezone. U prošloj sezoni Stevanović je odigrao 24 meča u svim takmičenjima i zabio je jedan gol, ali je zbog povrede propustio finiš sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti