Samir Bekrić produžio ugovor s FK Željezničar

Ostaje na Grbavici

Samir Bekrić produžio ugovor s FK Željezničar

E. Čaušević

FK Željezničar ovog ljeta očekuju velike promjene u igračkom kadru.

Sarajevski klub iza sebe ima zaista očajnu sezonu Premijer ligi BiH i jasno je da se ovog ljeta na Grbavici očekuje velike promjene.

Iako je sezona tek završila već nekoliko igrača odlučilo je napustiti Željezničar i sigurno je da će biti još nekih odlazaka.

Međutim, ima i onih koji će ostati u klubu i naredne sezone, a među njima je i Samir Bekrić.

Iskusni veznjak danas je produžio svoj ugovor s ekipom s Grbavice do ljeta naredne godine.

"Velika čast i zadovoljstvo, moram da kažem da sam ponosan što sam u ovim godinama postpisao ugovor sa svojim klubom. Dat ću sve od sebe da se vratimo na pravi put, imali smo jako tešku sezonu iza nas, dosta nevjerovatnih stvari se dešavalo, siguran sam, a i znam kroz prošlost da smo izlazili iz puno većih kriza kao pobjednici i tako će biti i ovaj put. Zahvaljujem se svim navijačima na podršci i poručujem da ćemo u novu sezonu ući složni i da ćemo biti zajedno u svim situacijama. Navijači zaslužuju mnogo više radosti i potrudit ćemo se da im to i donesemo. Za kraj, hvala svim navijačima za sve ove godine podrške", rekao je Bekrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 36-godišnji veznjak u prošloj sezoni u dresu Željezničara odigrao je 33 utakmice, te je postigao pet golova i dodao isto toliko asistencija.

Bekrić je u dresu Plavih u svojoj dosadašnjoj karijeri ukupno odigrao 227 utakmica, te je postigao 49 golova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Dedo Samir jos uvijek najbolji igrac u FK Zeljeznicar!
14 0
Mowzilla
Hvala ti bekrija, valjda ti tijelo izdrzi bar jos jednu sezonu, ti si uzor svima kako ostaviti bukvalno zadnji atom snage na terenu...
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi