U PSG-u uvjereni u ostanak

"Gdje može da ode Mbappe, ko se to može porediti sa nama?"

Samir Mlaćo

U PSG-u ne razmišljaju o odlasku Kyliana Mbappea.

Mbappe se povezuje sa Real Madridom, no od toga prema svemu sudeći neće biti ništa.

Takvog mišljenja je i prvi čovjek Parižana Nasser Al Khelaifi.

"Gdje može da de ode? Koji klub može da se danas poredi sa nama? Sve što mogu da kažem jeste da pregovori idu u dobrom pravcu i nadam se da ćemo postići dogovor oko novog ugovora. Ovo je Pariz, njegova zemlja", kazao je Al Kelaifi.

Ugovor sjajnom nogometašu ističe narednog ljeta, a u protekloj sezoni postigao je 42 pogotka.

Evropski mediji, pogotovo oni u Španiji, konstantno Mbappea povezuju sa prelaskom u Real Madrid.

Mbappe je otkrio i kako bi ga mnogi saigrači iz reprezentacije vidjeli sa njima u klubu, a jedan od njih je fudbaler Bayerna Lucas Hernandez.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Lucas Hernandez mi je rekao da bih trebao doći u Bayern. U fudbalu se nikad ne zna šta će se dogoditi, ali ja sam trenutno sretan tu gdje sam", rekao je Mbappe.

Mbappe je u PSG stigao na ljeto 2017. godine iz Monaca za čak 145 miliona eura i pokazao se kao odlično pojačanje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.