Dva odlaska iz mostarskog kluba

Travaglia i Pušić nisu više igrači Zrinjskog

Haris Zilić

HŠK Zrinjski očekuju također značajne igračke promjene ovo ljeto.

Klub su napustili Domagoj Pušič i Ennio Travaglia.

Travaglia je došao iz redova Rijeke u mostarski klub, nije dobio pravu šansu i u potragu će za novim klubom.

Sa druge strane Pušić je došao ove zime također u Zrinjski iz redova litvanske Suduve, a ukupno je odigrao osam mečeva za Plemiće. Pušić iza sebe ima respektabilnu karijeru jer je nastupao za Rijeku, Osijek, Lugano, a sada će i on u potragu za novim klubom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski je minulu sezonu u PLBiH okončao na petoj pozicji i tako nakon osam godina ostao bez plasmana u evropska takmičenja, tako da će mostarski klub naredne sezone imati jasan cilj, a to je izlazak u Evropu, naravno ako se ukaže prilika i za borbu za samo vrh tabele.

Obzirom na situaciju, moćemo sigurno očekivati uzbudljivo ljeto u redovima Zrinjskog kada je u pitanju igračka križaljka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.