Zrinjskom propalo pojačanje iz Hrvatske

Ništa od potpisa

Zrinjskom propalo pojačanje iz Hrvatske

A. Čaušević

I Zrinjski će kao i ostali timovi u narednom periodu dovesti nekoliko novih imena u svlačionicu. 

Početkom juna kao novo pojačanje Plemića u ofanzivnom dijelu tima spominjao se Miroslav Iličić koji je pod Bijeli brijeg trebao stići kao slobodan igrač.

Iličiću je ugovor istekao sa Slaven Belupom i bio je slobodan pri izboru nove sredine. Na kraju je odlučio da ostane u HNL-u.

Naime, ovaj 23-godišnji napadač je danas zvanično postao fudbaler Istre 1961, saopštio je klub iz Pule.

"Miroslav Iličić novi je igrač Istre 1961! 23-godišnji Miroslav igra na poziciji napadača. Dolazi nam iz Slaven Belupa, igrao je i za Orijent, a prošao je i kroz omladinski pogon Rijeke.

Miroslave, dobrodošao i sretno!", saopštili su iz Istre.

Oglasi

| WELCOME | Miroslav Iličić novi je igrač Istre 1961! 🔰 23-godišnji Miroslav igra na poziciji napadača. Dolazi nam iz...

Posted by NK Istra 1961 on Wednesday, June 9, 2021

U redove Plemića za sada je stigao golman Luka Kukić, dok je ekipu napustio Luis Ibanez poslije isteka ugovora, a isto čeka i Miljana Govedaricu.

Inače, među novim licima u svlačionici mostarskog tima mogao bi biti hrvatski veznjak Igor Postonjski, koji je na korak od potpisa za Zrinjski.

Ovaj 26-godišnjak postao je slobodan igrač nakon što je njegov doskorašnji klub Varaždin ispao iz Prve HNL.

Na svom stolu ima nekoliko ponuda za nastavak karijere, ali je najbliži dolasku u Mostar i on bi u narednim danima trebao postati novi član Plemića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Postonjski je protekle sezone odigrao 20 utakmica u HNL-u za Varaždin čiji je član postao u januaru ove godine.

Karijeru je ovaj veznjak počeo u ekipi Rijeke, a nastupao je još za Goricu, Inter Zaprešić i NK Zagorec.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Daj Postonjskog, ovakvih napadača se može nać uvijek..nije neki gubitak
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi