Foto - Instagram

Nastavio turneju

Susjedi iznenađeni posjetom Miralema Pjanića: Počastvovani smo!

Midhat Šljivak

Bh. fudbaler Miralem Pjanić odlučio se dobro odmoriti pred nove obaveze koje mu slijede.

Fudbaler Barcelone propustio je reprezentativno okupljanje zbog presađivanja kose i on će van treninga biti barem još dvije sedmice.

Pjanić je u proteklom periodu boravio u Bosni i Hercegovini. Privatnim avionom je stigao u Kalesiju, a zatim je uživao u noćnom životu glavnog grada BiH - Sarajeva.

Bh. veznjak potom je posjetio i Konjic, a zatim se zaputio u Hrvatsku, gdje se odmara u Dubrovniku.

"Počastvovani smo što nam je igrač Barcelone Miralem Pjanić bio gosta. Hvala ti i vidimo se uskoro", napisali su iz jednog lokalnog restorana.

Naravno, gdje god da je svratio Pjanić je itekako lijepo dočekan i očigledno je bh. veznjak itekako uživao, posebno u kafiću kojeg drži Edin Džeko.

Pjanić je još uvijek član Barcelone, ali velike su šanse da će naredne sezone igrati negdje drugo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.