Moćna mašina u rukama ekonoma Manchester Cityja: Aguero mu je lično predao ključeve

Pogledajte sjajan trenutak sa oproštaja

Moćna mašina u rukama ekonoma Manchester Cityja: Aguero mu je lično predao ključeve

M. Šljivak

Sergio Aguero napustio je Manchester City nakon punih deset godina u klubu.

Argentinac će karijeru nastaviti u Barceloni sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Aguero je na rastanku od ljudi iz Cityja odlučio da ih počasti brojnim poklonima, a najbolje je prošao jedan od ekonoma kluba.

Njemu je argentinski napadač pokolonio skupocjeni automobil i on od prije nekoliko dana vozi Range Rover.

Također, uposlenici u klubu su svi dobili skupocjene satove Hublot ili Tag Heuer i sjajni fudbaler je sa obrazom otišao iz kluba.

Oglasi

Aguero o dolasku u Barcelonu: "Ovo je korak naprijed"

Sergio Aguero je posljednjeg dana mjeseca maja zvanično postao novi igrač Barcelone.

On je na predstavljanju istakao kako je napravio korak naprijed u karijeri.

"Svi znamo da je Barca najbolji klub na svijetu. Stoga mislim da sam sjajno odlučio što sam došao ovdje i nadam se da ću pomoći ekipi. Naravno, ovo je korak naprijed u mojoj karijeri. Sretan sam i nadam se da ćemo osvajati trofeje", rekao je Aguero i dodao je:

"Želim uputiti veliki zagrljaj svim navijačima. Pokušat ću dati sve od sebe i nadam se da će navijači uživati u mojim vještinama", dodao je.

Sergio Aguero je u proteklih deset godina odigrao ukupno 390 utakmica za Građane i postigao je fenomenalnih 260 pogodaka.

Osvojio je Aguero 15 trofeja, od kojih su pet trofeji prvaka Premier lige, ali je ostao bez trofeja Lige prvaka kojeg su izgublu od Chelseaja.

Bez obzira na sve Aguero će ostati upamćen kao jedan od najvećih fudbalera Cityja u historiji.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Sine tko ti prevede “kit man” u ekonom? ... covijek koji je dobio poklon je zadužen za opremu igrača citija... svakako odlična gesta aguera, sve najbolje u nastavku karijere legendo
3 0
zvjezdan10
car
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi