Spreman za transfer

Napustio Hajduk, bh. premijerligaš nova destinacija?

Edmir Škorić

Vicko Ševelj napustio je Hajduk, a vijest je objavio njegov agent Darko Alegić.

Ovaj Dubrovčanin je nosio kapitensku traku u nedavno rasformiranom 2. timu Hajduka. Istekao mu je ugovor i kao slobodan će potražiti novi klub.

Mladi štoper (20) može da igra na poziciji desnog beka i zadnjeg veznog igrača, a prema riječima njegovog menadžera, nije isključen prelazak u BiH.

Naime, on je rekao da postoji i jedan klub iz Premijer lige BiH, a postoji navodno interes za ovog igrača od strane Sarajeva.

Ševelj je član U20 reprezentacije Hrvatske, smatra se jako talentovaninm igračem i ostaje da se vidi hoćemo li moći da uživamo u njegovim igrama u novoj sezoni Premijer lige BiH koja počinje 17. jula.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.