4

Komentari (4)

soldo64
sve sto nemoze u hrvatskoj i srbiji samo guraj u BiH a nasa djeca nek se drogiraju i kradu,bravo doktori
Manager
Rusiju npr. koči što imaju pravilo o domaćim igračima u svojoj ligi, previše domaćih igrača koji moraju igrati i onda su ti igrači sigurni da će igrati i samim time se manje trude da napreduju.
pjanke.sa
Nikad cuo za ovog. Preporuka za novinara: malo buraz procitas okolo, pa nadjes njegov CV sa nekim videima, da brate vidimo kako covjek igra. Youtube ovo ono. Pa onda proguglas malo koliko je vrijedan na Transfermarketu, pa onda malo njegov instagram, pa ovo pa ono…de se malo bavite novinarstvom, a ne samo da napisete pretpostavku i 3-4 recenice i ti zavrsio svoje. Hajd hajd leti uci malo zabavi se poslom. Trk
Manager
Ja pratim HR sportske medije onako prilično i čuo sam za ovog igrača, bune se prilično Hajdukovi navijači što nisu ostavili ovog igrača.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti