Navijači Hajduka uspjeli privoliti Livaju, supruga objavila poruku o kojoj se priča
FOTO: HNK Hajduk

Vjernost bez granica

Navijači Hajduka uspjeli privoliti Livaju, supruga objavila poruku o kojoj se priča

S. Mlaćo

Marko Livaja će ostati član Hajduka.

Navijači kluba iz Splita su oduševljeni, a Livaja je pristao na produženje saradnje.

Navijači nisu birali sredstva da privole Livaju, pa je pokrenuta akcija "Livaja ostani".

Smatraju da je najzaslužnija za ovaj transfer Markova supruga Iris Rajjčić koja ga je nagovorila da ostanu u Splitu nakon rođenja drugog djeteta.

Iris je zbog toga dobila veliki broj poruka od navijača Hajduka, a jednu je i javno objavila.

"Pozdrav Iris. Kad ti god bude tribalo ić u dućan slobodno se javi. Ma šta god ti bude tribalo. Od spremanja kreveta (žena je sobarica), do usisavanja, pa sve do popravaka mašina, bojlera i sličnih stvari. U bilo koje doba dana i noći... Čak možeš i između 14 i 17 sati bez ustručavanja... Lijep pozdrav i svako dobro... ŠAMPIONI", napisao je navijač Hajduka.

Livaja je bio najbolji igrač Hajduka u drugom dijelu sezone, a sada je potpisao trogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Prije svega želim se zahvaliti svim navijačima, od kada sam došao, a posebno u posljednjih mjesec dana, prema meni i mojoj obitelji emitirali ste toliko pozitivne energije, bezbroj poruka podrške, odobravanja i želja za mojim ostankom. Da sam i htio otići, to ne bi bilo moguće uz sve ovo što ste napravili. Od samog početka moja želja je bila da ovdje pokušam napraviti nešto što će se pamtiti. Mislim da imamo još nedovršenog posla i drago mi je što zajedno idemo u borbu za najviše ciljeve", poručio je Livaja nakon potpisa ugovora.

[twitter]https://twitter.com/hajduk/status/1402596527537901569[/twitter]

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Svaka čast, a sada mu morate dovest pokojeg malo boljeg suigraca
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi