Pregovori u toku

Hrvoje Barišić blizu povratka u Zrinjski

HŠK Zrinjski u narednim danima bi mogao potpisati prvo provjereno pojačanje za narednu sezonu.

Dojučerašnji stoper Tuzla Cityja Hrvoje Barišić je, kako saznaje SportSport.ba, u pregovorima je s upravom Plemića i ovih dana bi moglo doći do dogovora između dvije strane.

Barišić je već u dva navrata bio pod Bijelim Brijegom i ovaj iskusni nogometaš je ostavio sjajan dojam pred mostarskom publikom.

Hrvoje Barišić FK Tuzla City Pozicija: -

Statistika

26 nastupa
25 kao starter
7 žutih kartona
1 crvenih kartona
2 asistencija
1 golova

Ono što je dobro po Zrinjski jeste da se ovaj igrač sjajno snalazi i na poziciji zadnjeg veznog a odlaskom Ivana Enina i to mjesto u timu ostalo je upražnjeno pa ne bi čudilo da Sergej Jakirović ovog polivalentnog nogometaša, ukoliko dođe do dogovora, bude koristio i na ovoj poziciji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.