Miloš Filipović: Nakon svega nisam zaslužio da me se telefonom obavijesti o raskidu ugovora

Nogometaš koji potpisuje najveće uspjehe mostarskog kluba

Miloš Filipović: Nakon svega nisam zaslužio da me se telefonom obavijesti o raskidu ugovora

HŠK Zrinjski danas je obznanio kako je raskinuo ugovor s Milošem Filipovićem, krilnim nogometašem iz Srbije, igračem koji je sasvim sigurno obilježio noviju povijest mostarskog kluba. 

Filipović Zrinjski napušta kao jedan od igrača koji je svoje ime ostavio vrhu mnogih statističkih podataka u šesterostrukom prvaku BiH, a kako sam kaže, odluka o prekidu suradnje ga je zatekla i šokirala.

"Eto, poslije dugih i lijepih šest godina u Mostaru došao je dan rastanka. Morao sam raskinuti ugovor s klubom i naravno da mi je teško, ali život ide dalje. Zrinjski će uvijek ostati moj klub i želim im sve najbolje u nadolazećem prvenstvu i svim godinama koje su pred njim. Nadam se i da ću na idućoj destinaciji davati sve od sebe i ostaviti približno velik trag kao što sam u Mostaru" - rekao je vidno emotivni Filipović.

Čini se da te odluka kluba zatekla i iznenadila?

"Iskreno, bio sam šokiran. Odmarao sam kući kada mi je putem telefonskog poziva javljeno kako klub više ne računa na mene. Mislim da nisam nakon toliko godina i nakon svega što sam ostvario u ovom klubu zaslužio da mi se telefonom javlja da se ugovor raskida i da se na mene više ne računa. Još uvijek ne znam je li to trenerova odluka ili klupskog čelništva ali u ovom trenutku je manje bitno."

Ponuda za nastavak karijere ne nedostaje?

Oglasi

"Bogu hvala da je tako i da ih ne manjka. Ima klubova, ima interesa. Nadam se da ću i na idućoj destinaciji ostaviti približan trag kao što sam u Mostaru."

Miloše, kroz sve ove godine postao si skoro pravi Mostarac a Zrinjski je klub koji te afirmirao i u kojem si otvario najveće uspjehe u svojoj karijeri?

"Tako je, u Mostar sam došao s 25 godina, napuštam ga s 31. Najljepše igračke godine vežu me za Zrinjsk i Mostar. Kad god mi netko spomene Mostar uvijek ću s ponosom pričati o njemu i u svom boravku u Zrinjskom. Sve će to ostati duboko u mom srcu i uvijek ću se s velikim zadovoljstvom i radošću vraćati u Mostar. Ja sam se, kao što kažete, već počeo osjećati pravim Mostarcem, jer nije mala stvar provesti negdje šest godina."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Imaš li neku poruku koju bi uputio navijačima Zrinjskog za oproštaj?

"Želio bih iskreno da se zahvalim navijačima koji su mi bila velika podrška, kako u onim trenutcima kada su se osvajale titule, tako i onda kada nije išlo sve najbolje. Nije floskula ako kažem da će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Volio bih da im poručim to da budu podrška i ovim momcima koji su sada tu jer im je potrebna pomoć navijača. Bili su uvijek velika podrška kako meni, tako i cijelom klubu pa vjerujem da ona neće izostati ni u ovim trenutcima." - kazao je Miloš Filipović na rastanku od Zrinjskog. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Tako to rade latini tiho i hinjavo.trebalo ti 6 godina da shvatis sa kim imas posla.
11 7
Reddevilsh
Šta si drugo očekivao od smećara i fašista ali ko te šiša sam si kriv i njima od iduće sezone slijedi grčevita borba za ostanak
8 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi