Napušta Grbavicu

Stevanović se razišao sa FK Željezničar · Saznajemo

S. Mlaćo
Danas će biti održana prozivka nogometaša Željezničara, a jasno je da će biti promjena u igračkom kadru kluba sa Grbavice.

Kako saznajemo, raskid saradnje sa FK Željezničar dogovorio je i desni bek Siniša Stevanović.

Stevanović je nedavno produžio saradnju, no stvari su se promijenile.

Važeći ugovor imao je do maja 2022. godine, nedavno se i povrijedio te nije bio u kombinaciji u posljednjem dijelu sezonu.

Na Grbavicu je Stevanović stigao iz FK Novi Pazar u januaru 2016. godine.

Siniša Stevanović FK Željezničar Pozicija: DF

Statistika

20 nastupa
20 kao starter
10 žutih kartona
1 crvenih kartona
0 asistencija
1 golova

Saznajemo da će na Grbavici ostati Hamza Gasal, mladi nogometaš koji je dobio priliku u protekloj sezoni i opravdao očekivanja. 

Tačna sudbina Sinana Ramovića i Petra Boje nije poznata, ali će pojaviti danas s obzirom da imaju važeće ugovore još desetak dana. Plave će vjerovatno napustiti i defanzivac Frane Ikić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Opravdano će prvi trening propustiti Semir Štilić,  a zanimljivo će biti vidjeti ko će na gol Plavih. Josip Bender će se odazvati prozivci i on bi mogao biti 'jedinica' za novu sezonu.

Podsjetimo, Željezničar će u novoj sezoni sa klupe predvoditi hrvatski stručnjak Tomislav Ivković koji će se danas obratiti medijima od 10:30 sati u Plavom salonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.