Sjajna atmosfera na pripremama Banjalučana

Borac ga ovog ljeta preoteo Željezničaru, a on uz Bajin hit 'zapalio' saigrače

Samir Mlaćo
Nogometaši Borca nalaze se na pripremama u Sloveniji.

Banjalučani bruse formu za Evropu, te nove premijerligaške izazove, a u timu vlada sjajna atmosfera.

Potvrđuje to i video snimak sa pripremama kada se saigračima predstavio veliki talenat bh. nogometa, mladi Enver Kulašin koji je ovog ljeta stigao iz FK Željezničar.

Kulašin je omladinski reprezentativac naše zemlje, a Banjalučani su iskoristili tešku situaciju na Grbavici i doveli ga u svoje redove.

Novim saigračima Kulašin se predstavio hitom Nedjeljka Bajića Baje “Koktel ljubavi“.

Kulašin je uz pomoč saigrača izveo popularnu inicijaciju, odnosno predstavljanje u novom klubu.

Saigrači su mu dali jaku podršku i na kraju je Kulašin dobio ovacije, što će mu sigurno mnogo značiti.

Inače, Borac će 23. juna igrati protiv Mure, dok je za šest dana kasnije planiran prijateljski duel s Olimpijom iz Ljubljane.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, u prvom meču kvalifikacija za Ligu prvaka Cluj će biti domaćin Borcu. Taj susret će se igrati 6. ili 7. jula, dok je revanš susret na gradskom stadionu u Banjoj Luci sedam dana kasnije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.