Stevanović se razišao sa FK Željezničar

Napušta Grbavicu

Stevanović se razišao sa FK Željezničar · Saznajemo

S. Mlaćo
Danas će biti održana prozivka nogometaša Željezničara, a jasno je da će biti promjena u igračkom kadru kluba sa Grbavice.

Kako saznajemo, raskid saradnje sa FK Željezničar dogovorio je i desni bek Siniša Stevanović.

Stevanović je nedavno produžio saradnju, no stvari su se promijenile.

Važeći ugovor imao je do maja 2022. godine, nedavno se i povrijedio te nije bio u kombinaciji u posljednjem dijelu sezonu.

Na Grbavicu je Stevanović stigao iz FK Novi Pazar u januaru 2016. godine.

Siniša Stevanović
Siniša Stevanović FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: DF

Statistika

20 nastupa
20 kao starter
10 žutih kartona
1 crvenih kartona
0 asistencija
1 golova

Saznajemo da će na Grbavici ostati Hamza Gasal, mladi nogometaš koji je dobio priliku u protekloj sezoni i opravdao očekivanja. 

Tačna sudbina Sinana Ramovića i Petra Boje nije poznata, ali će pojaviti danas s obzirom da imaju važeće ugovore još desetak dana. Plave će vjerovatno napustiti i defanzivac Frane Ikić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Opravdano će prvi trening propustiti Semir Štilić,  a zanimljivo će biti vidjeti ko će na gol Plavih. Josip Bender će se odazvati prozivci i on bi mogao biti 'jedinica' za novu sezonu.

Podsjetimo, Željezničar će u novoj sezoni sa klupe predvoditi hrvatski stručnjak Tomislav Ivković koji će se danas obratiti medijima od 10:30 sati u Plavom salonu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BordoBijeli
A neki dan vam rekao "Ostajem u Zelji do kraja karijere bez obzira na sve" e moje kone...Nema tu ljubavi,ovom Stevanovicu ako je neko ponudio 100 KM vecu platu on je odma doletio da trazi slobodne papire.Nije ovo nikakava prozivka,vec samo realno govorim
7 6
Mujci
Cvrst karakter Sinišaaaaa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi