Plavi se spremaju za novu sezonu

Novo ime jutros na treningu Željezničara

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara jučer su počeli pripreme za novu sezonu Premijer lige BiH.

Pred ekipom s Grbavice je dosta posla do početka nove sezone s obzirom na velike promjene u igračkom kadru u odnosu na prošlu sezonu.

Željezničar je očajno igrao u drugom dijelu prošle sezone, a navijači s razlogom očekuju dosta bolje rezultate u novoj sezoni.

Plavi su jučer počeli pripreme za novu sezonu Premijer lige koja počinje 17. jula, a ekipi se predstavio i novi trener Tomislav Ivković.

Kako smo sinoć pisali ekipi Željezničara priključio se Nedim Mekić koji je odradio jučer trening s ovim timom, te se očekuje da uskoro ozvaniči svoj dolazak na Grbavicu.

Također, na jutrošnjem treningu Plavih pojavilo se novo ime, a riječ je o Ognjenu Stjepanoviću koji bi također u narednim danima trebao potpisati ugovor s ekipom Željezničara.

Ovaj 22-godišnji fudbaler proteklu sezonu proveo je u dresu Zvijezde 09 za koju je odigrao 30 mečeva u svim takmičenjima i postigao je 14 golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stjepanović je ponikao u dresu Drine iz Zvornika, a u dosadašnjoj karijeri igrao je još za Brodarac i sarajevski Olimpik.

Treba dodati da se jutros na treningu Željezničara pojavio i ponajbolji igrač ovog tima Semir Štilić koji je tako počeo pripreme za novu sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.