Plavi se spremaju za novu sezonu

Novo ime jutros na treningu Željezničara

10

Komentari (10)

mitoza
Kako je Amar došao ekser se nije više zakucao na stadionu. Sve zamrlo i stalo kao da je grom udario.
Neddim1
Apsolutno sam protiv "vladavine" Osima, ali i da je ostao Misimović ne bi se moglo nista vise uradit. Misimović je ostavio duga preko milion KM, trebao je to neko vratiti, pogotovo poslije sezone kad izgubis 500k eura zbog ne ucestvovanja u europi (znamo svi kako). Vucemo pehove jos od 2016, 2017 kad gotove titule nismo uspjeli osvojiti. Svakako da je Misimoviceva uprava, 10 puta bolja od Amarove, ali mi smo ga otjerali, isto kao i Amara.
mitoza
Slazem se 100%. Al zaista sa dolaskom Amara mrtvilo kako u razvoju infrastrukture tako i igre .
zgembo.popuslic
Posljedice pandemije se dobro osjete na svim klubovima, evo jedan po jedan istupaju iz takmicenja jer je sve manje profitabilnih preduzeca i privatnika koji bi bili sponzori kluba. Jedino Velez ima jakog predsjednika i stabilan klub. Sarajevo spasava Vijetnamac mada je i njima dobro zavrnuta pipa a dok je Dodika i vlade RS, bice i Borca. Zeljo se nesto koprca, ko hoce da igraju a nemaju s cime a Zrinjski se okreno jeftinim igracima. Ostatak lige isto jedva prezivljava
mosaljozemosaplavo
Zelju jedino spasavaju jeftini igraci ove godine i juniori da se vrate dugovi od prosle godine, igracima su duzni po 6 7 plata, tako da je smijesno bilo sta ocekivati osim sredine tabele, ove godine se vraca publika, koliko toliko ce se stabilizovati finansijska situacija.
mosaljozemosaplavo
Zrinjski i Borac su politicki klubovi koji su finansirani od stranaka, entiteta i opstina. Sarajevo je u privatizaciji a i oni su duzni nekoliko plata svojim igracima ali ne kao i mi. Velez ima dobre sponzore i jake prilive novca iz inostranstva i dobrog predsjednika plus prosle godine su zaradili na Mulicu.
JJRamzes
hahahah e moji zeljovci jeste se i usrecili najveca fudbalska prevara on i njegov stari haha
mitoza
Mi i Juventus bare bare.
mitoza
Mi i Juventus bare bare.
BatonDezitijat
E moj Zeljo .. kako si nisko pao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.