Na meču protiv Češke

Šta radi Kane na Wembleyu? Mnogim će pasti u očima

Admin Čaušević

Harry Kane silno želi da postigne gol za Englesku na Evropskom prvenstvu. 

Kane se našao na udaru kritika poslije meča sa Hrvatskom u prvom kolu, a ništa nije bolje prošao ni protiv Škotske u drugom utakmici grupne faze.

Gareth Southgate mu je dao šansu i protiv Češke od prve minute, ali je u prvom poluvremenu iskazao veliku dozu sebičnosti.

Nakon što Raheema Sterlinga nije uposlio protiv Hrvatske i protiv Češke je u prvom poluvremenu imao idealnu poziciju za asistenciju.

Sterling je bio sam u sredini, samo je čekao loptu da zatrese mrežu, ali ga je napadač Tottenhama ignorisao te je propustio veliku priliku, odnosno pogodio je stativu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.