Novi član Herthe

Kevin-Prince Boateng potpisao za kultni klub, hoće da dovedu i njegovog brata

Edmir Škorić

Kevin-Prince Boateng potpisao je danas i zvanično jednogodišnji ugovor s njemačkim bundesligašom.

Iskusni 34-godišnjak je prošlu sezonu bio član italijanskog drugoligaša Monze, a sada se vraća u Njemačku, te je postao član berlinske Herthe.

On je ponikao u Herthi koju je napustio 2009, godine, a igrao je u Tottenhamu, Portsmouthu, Milanu, Schalkeu, Las Palmasu, Eintracht Frankfurtu, Barceloni, Fiorentini...

Čelnici Herthe imaju želju da dovedu i njegovog brata Jeromea Boatenga, koji je ovog ljeta napustio Bayern, ali smatra se da će to biti daleko teži posao jer je njemački defanzivac odlučan da krene u neku inostranu avanturu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti