Boateng predložio Messiju gdje da ide: Bilo bi sjajno kada bi pozvao klub i rekao da dolazi!
Foto - EPA

Bivši saigrač mu dao prijedlog

Boateng predložio Messiju gdje da ide: Bilo bi sjajno kada bi pozvao klub i rekao da dolazi!

M. Šljivak

Lionel Messi ponovo se često povezuje sa odlaskom iz Barcelone.

Argentinska zvijezda je proteklog ljeta bila na korak od odlaska, ali je sve u posljednji tren spriječio sada već bivši predsjednik kluba Joseph Maria Bartomeu.

Prijetnje tužbama zbog kršenja ugovora su urodile plodom, pa je Messi ostao u klubu, ali narednog ljeta može otići kao slobodan igrač.

Nekadašnji saigrač iz Barcelone Kevin-Prince Boateng dao je Messiju prijedlog gdje da ode i sve zvuči veoma zanimljivo.

"Messi bi trebao otići u Napoli nakon što mu ugovor sa Barcelonom istekne. Bilo bi sjajno ako bi nazvao klub i rekao da dolazi", rekao je Boateng i dodao je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi bi mogao reći da zna da desetku Napolija zbog Maradone ne može više niko nositi, ali da bi volio da je nosi nekoliko godina u njegovu čast. To ne bi bilo igranje zbog novca, već iz srca. Bio bi to kao iz filmova. Volio bih kada bi Leo pozvao Napoli i predložio im to", istakao je aktuelni fudbaler Monze.

Zanimljivo razmišljanje Boatenga, ali ovako nešto je zaista teško ostvarivo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Pa zašto je teško ostvarivo? Pa veći je klub Napoli nego PSG i City zajedno. E jedino ako je gladan para onda laku noć.
5 7
Lafo
Eh to ako se desi , onda će se ujediniti Federacija i RS i biti će samo RBiH, nestat će Korone, svim majkama će se izbrisati bore...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi