Dva mlada nogometaša kreću u nove izazove

U Gabeli misle na budućnost: Potpisali Ahmić i Mehičić

Samir Mlaćo
Nakon Adnana Bobića, Salke Jazvina i Srđana Vulića, NK GOŠK je danas dogovorio dva nova imena.

Za razlike od gore navedenih, provjerenih imena, u Gabeli su sada angažovali dva mlada igrača, te pokazali da misle na budućnost kluba.

Tako su ugovore potpisali Enad Ahmić i Kerim Mehičić.

Ahmić je nastupao za juniore Željezničara, a okušao se i u visočkoj Bosni, te će u Gabeli imati priliku da se dodatno razvije i pokaže svoje znanje.

Mehičić je također nastupao na Grbavici, a tek mu je 17 godina i predstavlja budućnost bh. nogometa.

Navedeni nogometaši pojavit će se na prozivci Ivana Bubala, te pokušati se nametnuti u novoj sezoni Prve lige FBiH.

U Gabeli rade planski kada je dovođenje pojačanja u pitanju, a zanimljivo da nema odlazaka, što pokazuje pravo stanje u klubu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nogometašima je isplaćena i plata za period kada nisu imali obaveze, pa je jasno zbog čega niko i ne pomišlja na odlazak, pogotovo u vremenima kada većina bh. klubova proživljava teške dane.

GOŠK je proteklu sezonu završio na sedmom mjestu, a ambicije u novoj sezoni su borba za vrh tabele.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.