Ibra u "ulozi agenta"?

Ibrahimović i Pjanić se družili na Ibizi, a navijači Milana već su pokrenuli lavinu špekulacija

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić još uvijek se nalazi na odmoru pred početak nove sezone.

Pjanić se prošle sezone nije naigrao u dresu Barcelone i očekuje se da će nakon samo godinu dana napustiti katalonski klub.

Ronald Koeman ostaje trener Barce što je jasan pokazatelj da se Pjanićev status neće promijeniti.

Pjanić se povezuje s povratkom u Juventus, a interes za njega pokazali su još PSG i Chelsea. Bh. fudbaler je boravio neko vrijeme na odmoru u Bosni i Hercegovini, a zatim je bio u Dubrovniku.

Na Instagramu je Pjanić otkrio da se trenutno nalazi na Ibizi gdje sigurno uživa, a tamo je "naletio" i na Zlatana Ibrahimovića.

Fotografija koja je objavljena na Instagramu započela je špekulacije da bi Pjanić mogao na kraju završiti i u Milanu, ali to su čini se samo želje navijača kluba sa San Sira.

I Ibrahimović uživa na odmoru i oporavlja se od povrede zbog koje je bio primoran da propusti nastup na Evropskom prvenstvu.

Iskusni 39-godišnji napadač će i naredne sezone igrati u dresu Milana s kojim ima još godinu dana ugovora, a iako je već na zalasku karijere zaista pruža odlične partije.

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/94[/poll]

Da li je susret Pjanića i Ibre bio slučajan ili je Šveđanin u ulozi agenta kako bi doveo bh. reprezentatica u Milan ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.