Ibrahimović "zapalio" navijače u BiH: Uživa na odmoru, a na repertoaru pjesma Osmana Hadžića

Iskusni napadač puni baterije za novu sezonu

Ibrahimović "zapalio" navijače u BiH: Uživa na odmoru, a na repertoaru pjesma Osmana Hadžića

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović nije mogao igrati za selekciju Švedske zbog povrede.

Ibrahimović se povrijedio u samom finišu prošle sezone na utakmici između Juventusa i Milana, te je bio jasno da se neće oporaviti dovoljno brzo da bi zaigrao na Euru.

Iskusni napadač nedavno je produžio svoj ugovor s Milanom na još godinu dana, ali je pitanje da li će biti spreman za početak nove sezone.

Već sedmicama Ibrahimović radi na svom oporavku, ali jasno je da i on mora napuniti baterije za novu sezonu i odlučio je s porodicom otići na odmor.

Ibrahimović već nekoliko dana uživa na svojoj jahti kojom krstari Sredozemnim morem.

No, ponovo se našao u centru pažnje javnosti nakon što je objavio zanimljiv video na Instagramu. Ibrahimović je uživo pustio video sa odmora i pokazao da uživa odmarajući na jahti, ali uz zanimljivu muziku.

Ibrahimović je zbog toga privukao pažnju javnosti na ovim prostorima, a ovaj put na red je došao bh. pjevač Osman Hadžić i pjesma "Rana ko rana".

Ibrahimović je izazvao dosta pažnje fanova iz Bosne i Hercegovine koji su prepoznali o kojoj pjesmi se radi, te su odmah počeli ostavljati svoje komentare na ovom videu.

Prije nekoliko mjeseci Ibrahimović je stalno objavljivao kako sluša pjesmu "Jutro je" od Nade Topčagić, a s ovom pjesmom čak je otvorio festival u San Remu.

Jasno je da Ibrahimović uživa u muzici s ovih prostora i ostaje zaista žal što nismo imali priliku gledati ovog majstora u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Munib Usanovic i kompanija su nas unazadili 20,30 godina, a ovi sadašnji idu njihovim stopama..
9 2
Manager
Evo izgorismo Čauševiću ugasii nass zovi vatrogasce !!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi