Vraćaju se u Mostar

Zrinjski naredne sedmice dogovorio još dvije pripremne utakmice

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog punom parom pripremaju se za novu sezonu Premijer lige.

Plemići prošle sezone nisu baš blistali u Premijer ligi, te na kraju nisu uspjeli izboriti plasman u Evropu.

Nakon završetka sezone mostarski klub odlučio je napraviti nekoliko promjena u igračkom kadru, te je sigurno da on nove sezone očekuju dosta više.

Zrinjski se već neko vrijeme nalazi na pripremama u Međugorju gdje je ovaj tim jučer odigrao i pripremnu utakmicu protiv Hrvatskog Dragovoljca koja je završena rezultatom 2:2.

Iz mostarskog kluba danas su objavili da su završili pripreme u Međugorju, te da su igrači dobili dva dana odmora, a nakon toga trenažni proces nastavljaju u Mostaru.

Također, iz Zrinjskog su potvrdili da će naredne sedmice odigrati i dvije pripremne utakmice.

Prvo će 7. jula igrati protiv Leotara, a tri dana kasnije očekuje ih utakmica protiv GOŠK-a. Obje ove utakmice Zrinjski će igrati na svom terenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemići će generalnu provjeru pred početak sezone odigrati protiv Hajduka 12. jula na stadionu Poljud.

U prvom kolu nove 2021/2022 sezone Plemići će igrati veliki derbi protiv Širokog Brijega na Pecari 17. jula.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.