Iznenađujući transfer Ibaneza

Stiže iz Zrinjskog

Iznenađujući transfer Ibaneza

S. Mlaćo
Sada već bivšem članu Zrinjskog Luisu Ibanezu ispunila se želja da se vrati u Srbiju, no neće obući dres Crvene Zvezde.

Srbijanski mediji prenose da je Argentinac dogovorio saradnju sa Grafičarom koji nastupa u Prvoj ligi Srbije, drugom rangu te zemlje.

Grafičar je filijala Crvene Zvezde, a Ibanez stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Zrinjskim.

Da li će se nametnuti da ga kasnije gledamo u dresu beogradskog velikana ostaje da se vidi, ali to je teško očekivati.

Ibanez je stigao kao veliko pojačanje u Mostar, bila je to prava transfer bomba, no imao je i problema sa povredama, te nije bio u prvom planu.

Protekle sezone Argentinac je odigrao svega 11 utakmica u svim takmičenjima za mostarski klub i nije imao učinka. Ukupno je za Zrinjski nastupio 20 puta.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 Ibanez iza sebe ima zaista bogatu karijeru. Počeo ju je u Boci Juniors, a igrao je potom za Dinamo Zagreb, Racin, Gyor, Crvenu zvezdu, Trbzonspor i Karabukspor.

Najbolje dane karijere proveo je u Dinamu i umalo je postao reprezentativac Hrvatske.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Kao igrač u Zrinjskom je bio promašaj , mada sam ja očekivao da će bit extra klasa za našu ligu...je..biga za.**** se. Al kao čovjek i roditelj je extra klasa to znam iz prve ruke. Lučo sretno
2 0
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Cuj nece obuc dres zvezde hahahhahaah kakav klosar igrac pa ne moze ni za rudar kakanj igrat
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi