Sjajan susret na Zlatiboru

Sloboda remizirala sa Radnikom iz Surdulice

Emir Dindić

Sloboda je u trećem prijateljskom susretu u okviru priprema za novu sezonu remizirala na Zlatiboru sa ekipom Radnika iz Surdulice. U jednom uzbudljivom susretu   rezultat je na kraju glasio 2:2 (2:1). 

Odmah na samom početku poveo je Radnik već u 13. minuti, da bi Sloboda iz jedanaesterca u 36. minuti poravnala na 1:1. Siguran izvođač jedanaesterca bio je Dženis Beganović. Nismo dugo čekali na novi gol, ekipa iz Surdulice u 39. minuti ponovo vraća prednost na svoju stranu. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

Nastavak susreta donio je dinamičan duel gdje su izabranici Mladena Žižovića imali loptu više u svom posjedu što im se isplatilo u 58. minuti kada Saša Maksimović pogađa za 2:2, što će se na kraju ispostaviti i konačan rezultat ovog susreta.

Crveno-crni sa Tušnja do sada odigrali su tri prijateljska susreta gdje su zabilježili dva remija (Sarajevo 1:1, Radnik Surdulica 2:2), te slavili protiv ekipe Rudara iz Pljevlja rezultatom 2:0.

Podsjetimo, Sloboda novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine otvara domaćim susretom protiv ekipe Rudara iz Prijedora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.