Izgleda da je Dženis Beganović riješio dilemu gdje će igrati u novoj sezoni

Otputovao na Zlatibor

Izgleda da je Dženis Beganović riješio dilemu gdje će igrati u novoj sezoni

A. Čaušević

Dženis Beganović je početkom juna raskinuo ugovor sa Tuzla Cityjem te ima slobodne papire.

Beganović je prošle sezone bio odličan u dresu Slobode gdje je igrao kao posuđen igrač gradskog rivala.

U 29 utakmica upisao je pet pogodaka i dodao pet asistencija, te se istakao kao ključni igrač Slobode u borbi za opstanak.

Izgleda će Sloboda biti novi klub 25-godišnjeg napadača koji je sa crveno-crnom ekspedicijom otputovao na Zlatibor.

Inače, Mladen Žižović je osim Beganovića na Zlatibor poveo još 25 fudbalera. Na spisku su se našla i sljedeća imena:

Dalibor Drakulić, Armin Mustačević, Semir Bukvić, Kenin Devedžić, Emir Jusić, Nedim Avdić, Tarik Kapetanović, Muharem Ćivić, Jasmin Osmić, Amar Beganović, Miloš Karišik, Josip Balić, Alen Kurtalić, Harun H.Beganović, Fedor Predragović, Armin Vrabac, Dino Hodžić, Haris Hasanović, Tarik Saletović, Eldar Mehmedović, Saša Maksimović, Abid Mujagić, Said Husejinović i Adi Alić i Mirsad Ramić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzlaci će u susjednoj Srbiji boraviti devet dana, a prema ranije utvrđenom planu na Zlatiboru gdje bi bh. premijerligaš trebao odigrati tri prijateljska susreta.

Inače, Sloboda je u subotu igrala prijateljski meč protiv Sarajeva. Na Tušnju je završeno 1:1. Bordo tim je vodio golom Ševelja, a za domaće je izjednačio Alić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Ili potpišite ugovor na 2 ili više godina, ili nikog ne dovodite.. Najgluplju klupsku politiku imamo u historiji fudbala..
4 4
2323
Pa zar i Predragoviic putuje na Zlatibor..od toliko ponuda velikih klubova on ipak voli Slobodu..naklon do poda...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije