Mario Krstovski stiže u Mostar?

HŠK Zrinjski blizu dovođenja još jednog fudbalera · Saznajemo

Midhat Šljivak

HŠK Zrinjski poprilično je izmijenio ekipu za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Rukovodstvo kluba napravilo je brojne rezove nakon što klub nije uspio da izbori plasman i u Evropu i Pod Bijelim Brijegom će igrati dosta novih imena.

Među njima bi mogao biti i nekadašnji mladi reprezentativac Sjeverne Makedonije Mario Krstovski.

Kako saznaje SportSport.ba, ovaj 23-godišnji fudbaler veoma je blizu potpisa ugovora sa Plemićima i sve bi trebalo postati službeno u narednim danima.

Krstovski je igrač Akadamije Pandev. Protekle sezone je u 31 odigranom meču postigao sedam golova uz četiri asistencije.

Ranije je Krstovski nastupao i za Rabotnički, te za ekipu Horizonta, a bio je i član omladinskih selekcija Sjeverne Makedonije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za U21 reprezentaciju ove zemlje odigrao je ukupno 10 utakmica i postigao je tri pogotka.

HŠK Zrinjski novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine ostvara hercegovačkim derbijem na Pecari protiv Širokog Brijega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.