Potpisan novi ugovor

Anel Hebibović i FK Sarajevo nastavili saradnju

Edmir Škorić

Danas su Fudbalski klub Sarajevo i Anel Hebibović potpisali ugovor o nastavku saradnje.

Hebiboviću je ovog ljeta istekao ugovor, no danas je potpisan novi, koji će ga za premijerligaša s Koševa vezati do ljeta 2023. godine.

Tridesetogodišnjak iz Konjica je u Sarajevu od ljeta 2016. godine, kada je došao iz Olimpika, a prethodno igrao u Veležu i Igmanu te GOŠK-u.

S bordo timom ima dva naslova prvaka BiH i dva osvojena Kupa te je za ovaj tim sakupio preko 260 nastupa i dao je 54 gola uz 38 asistencija.

Među putnicima je koji kreću za Moldaviju gdje Sarajevo u četvrtak igra meč 1. kola Konferencijske lige protiv Milsamija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.