Objavljena lista igrača Sarajeva prijavljenih za Evropu, tu su i Sušić, Hebibović...

FK Sarajevo gostuje Milsamiju

Objavljena lista igrača Sarajeva prijavljenih za Evropu, tu su i Sušić, Hebibović...

E. Škorić

Nogometaše Sarajeva u četvrtak očekuje početak nove sezone i prvi evropski ispit.

Sarajevo će od 19 sati gostovati u Moldaviji ekipi Milsamija, a pred ovu utakmicu stižu pozitivne vijesti s Koševa.

Naime, trener Goran Sablić je registrovan u Nogometnom savezu BiH nakon što je na vrijeme dostavljena registracija, pa će nekadašnji trener Širokog Brijega ipak biti na klupi bordo tima u četvrtak.

Druga dobra vijest za Sarajevo je informacija da je Boris Cmiljanić prijavljen i da će biti u konkurenciji za duel sa Moldavcima.

Cmiljanić je u aprilu operisan i za njega je već tada sezona bila završena, ali sada se vratio na terene i bit će na raspolaganju Sabliću za prvi meč u novoj sezoni. Takođe, u timu je i Tino Sven Sušić i na njega se očito računa u narednom periodu, iako je ranije bio odstranjen iz ekipe.

Revanš susret na stadionu Asim Ferhatović Hase igrat će se 15. jula s početkom u 21 sat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijavljeni igrači Sarajeva za meč u četvrtak:

Šahinović, Kanurić, Dizdarević, Pidro, Dupovac, Šabanović, Bešić, Hebibović, Đokanović, Islamović, Trako, Konjalić, Imamović, Kurdić, Ahmetović, K. Velkoski, Cmiljanić, Dervišagić, Mešić, Resić, Fanimo, Oremuš, Ramić, Varešanović, Hodžić, Salčin, Jukić, Sušić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Koliko djece iz akamedije,ovo sam cekao bravoooo
12 5
damir83
Šta se desilo sa Adukor, pomašio sam izgleda...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi