Neće igrati protiv Moldavaca

Ševelja i Lazića "registracija" ostavlja u Sarajevu

Edmir Škorić

FK Sarajevo neće biti kompletan na gostovanju u Moldaviji u četvrtak.

FK Sarajevo neće biti kompletan na gostovanju u Moldaviji u četvrtak.

Bordo tim će u četvrtak od 19 sati gostovati moldavskom Milsamiju na startu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a trener Goran Sablić neće moći da računa na sve igrače.

Darko Lazić, koji se nedavno vratio u klub, zatim Vicko Ševelj, koji je stigao iz Hajduka ovog ljeta, nisu registrovani i morat će da propuste duele sa Moldavcima. Takođe, izvjesno je da ni Adukor neće imati pravo nastupa u četvrtak.

Trener Goran Sablić će voditi ekipu s klupe, ali s obzirom da još nije registrovan, sve su prilike da će biti tamo u nekom drugom svojstvu, a ne kao šef stručnog štaba. Ali kako god, on će biti prisutan na terenu i svakako će to biti dobro za ekipu Sarajeva.

Revanš susret na stadionu Asim Ferhatović Hase igrat će se 15. jula s početkom u 21 sat.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Prijavljeni igrači Sarajeva za meč u četvrtak:

Šahinović, Kanurić, Dizdarević, Pidro, Dupovac, Šabanović, Bešić, Hebibović, Đokanović, Islamović, Trako, Konjalić, Imamović, Kurdić, Ahmetović, K. Velkoski, Cmiljanić, Dervišagić, Mešić, Resić, Fanimo, Oremuš, Ramić, Varešanović, Hodžić, Salčin, Jukić, Sušić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.