Ponovo će nositi dres Slobode

Mladen Veselinović se vratio u Tuzlu · Saznajemo

Edmir Škorić

Sada već bivši nogometaš Željezničara Mladen Veselinović skrasio se u Tuzli.

Kako nezvanično saznaje SportSport.ba, Veselinović je u Tuzli obavio razgovore s predstavnicima Slobode i postignut je dogovor oko saradnje u narednoj sezoni.

Ukoliko ne bude nepredviđenih promjena, krilni nogometaš potpisat će za crveno-crne i nosit će dres Slobode najmanje jednu sezonu.

Prošle sezone Veselinović je upisao 23 nastupa u Premijer ligi te je upisao dva pogotka i jednu asistenciju. Dva nastupa je dodao u Kupu BiH, te jedan u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

U Željezničar je stigao iz banjalučkog Borca na ljeto 2018. godine, a nastupao je i za Slobodu, Viktoriju Plzen, FK Most... Samo jedan je u nizu igrača koji su ovog ljea napustili Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom da je proveo lijepo vrijeme u Tuzli noseći dres Slobode, Veselinoviću neće biti potrebno puno vremena da se privikne na novu okolinu i na Tušanj na kojem je odigrao ogroman broj utakmica.

Takođe, u Slobodi će imati priliku da dijeli svlačionicu sa donedavnim saigračem Filipom Erićem, golmanom koji je branio za Željezničar, a odlučio sada kao slobodan igrač preći u FK Sloboda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.