Filip Erić ostaje u Premijer ligi i vraća se u svoj bivši klub?

Na korak od Slobode

Filip Erić ostaje u Premijer ligi i vraća se u svoj bivši klub? · Saznajemo

E. Čaušević

Filip Erić na kraju prošle sezone odlučio je napustiti FK Željezničar.

Erić je u Željezničar stigao na ljeto 2019. godine iz Zvijezde 09, ali na kraju prošle sezone odlučio je da je vrijeme za rastanak.

Ovaj 26-godišnji golman s ekipom Željezničara imao je ugovor do kraja sezone, te je odlučeno da neće produžiti saradnju i da će kao slobodan igrač napustiti sarajevski klub.

Međutim, Erić nije dugo bio bez kluba i još uvijek ćemo ga gledati na terenima Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Naime, kako neslužbeno saznaje SportSport.ba Erić će karijeru nastaviti u dresu tuzlanske Slobode s kojom je postigao dogovor, a uskoro bi sve trebalo biti ozvaničeno.

Erić se tako vraća u Slobodu u kojoj je boravio od ljeta 2016. godine, do početka 2018. godine kada je prešao u Zvijezdu.

Oglasi

Ovaj golman ponikao je u Voždovcu, a u dosadašnjoj karijeri branio je još za Šumadiju, Drinu Zvornik, Rad, Slobodu, Zvijezdu 09 i Željezničar.

U Premijer ligi naše zemlje upisao je 90 nastupa, dok je u prošloj sezoni upisao 19 nastupa u dresu Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, kada su dugovanja u pitanju, Erić je jedan dio istih oprostio, a drugi će na njegov račun biti isplaćen kroz rate.

Filip Erić
Filip Erić FK Sloboda FK Sloboda Pozicija: GK

Statistika

9 nastupa
9 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kaskada24
Kada će biti otvoren fantasy, tri dana do prvog kola?
9 0
fukaraslana
Neeee neeeee toga vise u Slobodu neeeeeee
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi