Doskorašnji fudbaler Zrinjskog

Ivor Krešić i dalje traži novi klub

Admin Čaušević

Doskorašnji fudbaler Zrinjskog, Ivor Krešić, je i dalje u potrazi za novim klubom.

Mladi Ivor Krešić koji je nedavno raskinuo ugovor s HŠK Zrinjski karijeru je, kako je i objavljeno, trebao nastaviti u članu 2.HNL Croatie iz Zmijavaca.

No, nešto je u pregovorima između ovog talentiranog stopera i ekipe iz Zmijavaca pošlo po zlu te do dogovora nije došlo. Kako je i sam Krešić potvrdio, on je i dalje slobodan igrač.

"Nažalost, ni sam ne znam točno što se dogodilo no činjenica je da do dogovora nije došlo i da sam trenutno u potrazi za novim klubom" - kazao je Krešić za SportSport.ba.

Krešić je po dolasku trenera Sergeja Jakirovića u Zrinjski došao iz člana 3.HNL Jadrana iz Ploča, no Plemiće je napustio nakon samo jedne polusezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.