Foto - Instagram

Pojavili se novi snimci Florentina Pereza

Perez iznio Ozilov 'prljavi veš': Unajmio bi avion i otišao u Milan zbog seksa sa djevojkom

Midhat Šljivak

Audio snimci koji su se pojavili u javnosti i u kojima predsjednik Real Madrida Florentino Perez žestoko vrijeđa bivše igrače i trenere privukao je dosta pažnje.

Perez je vrijeđao gotovo sve zvijezde Reala. Na meti su mu bili Cristiano Ronaldo, Raul, Iker Casillas i mnogi drugi, a nije se libio da ih naziva brojnim pogdnim imenima.

Na novom snimku koji se pojavio Perez govori o dolasku njemačkog fudbalera Mesuta Ozila u Real Madrid 2010. godine.

"Kada je Ozil došao u Madrid, tadašnju djevojku je zamijenio modelom iz Milana. Bila je sa njim sve dok mu Mourinho nije rekao da je ta djevojka spavala sa svim igračima i trenerima Intera i Milana", navodne su Perezove riječi i u audio zapisu još stoji.

"Ozil je imao 21 godinu kada je stigao kod nas. Imao je djevojku, ali je brzo upoznao noćni život i promijenio je svoj stil života. Odje*ao je djevojku i zamijenio ju je sa modelom iz Milana. Unajmljivao je privatni avion, otišao bi da je je*e i onda se vraćao u Madrid", riječi su Florentina Pereza.

Ime te djevojke je Aida Yespica. Ona je prije nekoliko godina priznala da je upoznala Mesuta Ozila u Madridu i da je on samo jednom došao u Milano.

"Upoznali smo se u Madridu, razmijenili telefone i jednog dana me pozvao i rekao da je u Milanu. Izašli smo na večeru bez skrivanja. Šta ja znam je li izajmio privatni avion da bi me vidio", rekla je ona za Sportmediaset prije nekoliko godina i dodala je:

"Proveli smo divnu noć zabavili smo se i više se nikada nismo vidjeli. Međutim, između nas je samo bio flert. Uostalom, mlađi je i niži od mene."