Srce ponovo uplašilo Ikera Casillasa
Foto - Instagram

Osjetio probleme i bolove

Srce ponovo uplašilo Ikera Casillasa

M. Šljivak

Legendarni golman Iker Casillas ponovo ima problema sa srcem.

Španski mediji tvrde da je Iker prošle srijede (28. april) primljen u madridsku bolnicu zbog jakih bolova u prsima, a ova informacija je zabrinula mnoge njegove fanove.

Hola magazin navodi kako je Iker igrao padel tenis sa prijateljima kada je primijetio da mu srce ubrzano lupa i hitno se zaputio u bolnicu.

Nakon brojnih testova odbačena je mogućnost da je Casillas imao novi srčani udar. Nije bilo potrebe za njegovim zadržavanjem i odmah je pušten kući.

Legendarni golman se nije oglašavao o ovoj situaciji. Nastavio je sa normalnim životnim akcijama, ali zbog svih problema sa srcem će do kraja života morati da bude veoma oprezan.

Oglasi

Podsjetimo, Iker je 1. maja 2019. godine doživio srčani udar na treningu ekipe Porta i podvrgnut je hitnoj operaciji.

Istog trenutka za njega je karijera bila okončana. Nikada se više nije vratio na teren i bio je prinuđen da se oprosti u 37. godini života.

Casillas je većinu bogate karijere proveo u Real Madridu. Za Kraljeve je nastupao od 1999. do 2015. godine i sa ovim klubom je osvojio apsolutno sve.

Nakon što mu je saopšteno da Real nema namjeru nastaviti saradnju sa njim, 2015. godine odlazi u Porto, gdje je na kraju i završio karijeru.

Casillas je bio broj jedan i u reprezentaciji Španije deceniju i po, te je i sa nacionalnim timom osvojio apsolutno sve što je mogao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi