Mladi bek će sigurno dobiti šansu u novoj sezoni

Durakoviću četverogodišnji ugovor u FK Tuzla City

Samir Mlaćo

U FK Tuzla City nisu mnogo mijenjali u ljetnom prelaznom roku.

Husref Musemić će imati kvalitetnu momčad koja će se sigurno boriti za vrh tabele, a Tuzlaci su dogovorili nastavak saradnje i sa mladim lijevim bekom Elvirom Durakovićem.

Duraković je dogovorio ostanak u tuzlanskom premijerligašu i potpisao ugovor na četiri godine, tj. do ljeta 2025. godine.

Radi se o 21-godišnjaku koji se ozbiljno nametnuo stručnom štabu i očekivati je da dobije 'ozbiljnu' minutažu u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U protekloj sezoni Premijer lige upisao je devet nastupa. Ponikao je u bugojanskoj Iskri, nastupao i za mlade selekcije Željezničara i Zrinjskog, a okušao se i u Bratstvu iz Gračanice.

Tuzla City drugi dio sezone otvara duelom sa Sarajevom u ponedjeljak na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.