Delegirane sudije za prvo kolo nove sezone Premijer lige!

Svi mičevi u direktnom prijenosu

Delegirane sudije za prvo kolo nove sezone Premijer lige!

A. Čaušević

Delegirana su službena lica mečeve prvog kola Premijer lige koji se igraju od petka do ponedjeljka.

Sezonu će otvoriti Radnik i Leotar. Bijeljinci će dočekati Trebinjce u petak od 20 sati. Susret će suditi Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške.

U subotu će se igrati samo jedan susret. Od 21 na Grbavici Željezničar će biti domaćin Borcu. Za dijeljene pravde će biti zadužen Antoni Bandić iz Gruda.

Sloboda i Rudar Prijedor igraju u nedjelju od 19 sati. Glavni arbitar meča na Tušnju bit će Mateo Musa iz Čitluka.

Prvo kolo donosi i hercegovački derbi. Široki Brijeg će u nedjelju od 21 dočekati Zrinjski. Susret će suditi Elvis Mujić iz Banovića.

U ponedjeljak od 18 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase igraju Sarajevo i Tuzla City. Za glavnog sudiju delegiran je Ermin Sivac iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kolo će na stadionu Rođeni, također u ponedjeljak, ali od 20 sati zatvoriti Velež i Posušje. Na centru će se naći Admir Šehović iz Sarajeva.

Inače, svi mečevi će biti u direktnom prijenosu. Moja TV prijenosi duele Sarajevo - Tuzla City i Sloboda - Rudar Prijedor, dok su preostala četiri duela na Areni Sport.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ChuckNorris
Bandić oteo Želji titulu smiješnim penalom u Bijeljini a za vikend će im opet suditi. Lakrdija u najavi.
23 1
Mackintosh
Nebitna vijest. Onima koji gube i koji ne znaju lopte vazda krivi suci. Bar kod nas.
1 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi