Nakon dugo vremena

Pogledajte dolazak navijača Željezničara na Grbavicu: Plavi će imati veliku podršku

Midhat Šljivak, foto: T. Hebib

Nakon godinu i po dana navijači Željezničara su ponovo na Grbavici.

Bosna i Hercegovina je jedna od posljednjih država koja je dozvolila povratak navijačima na tribine i nakon dugo vremena čut će se pjesma na Grbavici.

Igrači Željezničara večeras će protiv Borca imati veliku podršku sa tribina. Navijači domaćeg tima u korteu su stigli na stadion, a pjesma se čuje već sat i po pred početak meča.

Prošle sezone Željezničar i Borac su odigali tri utakmice. Dva puta je slavio prvak Bosne i Hercegovine, a jednom tim sa Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo je u prvom meču pobijedio sa 2:1, da bi u novembru prošle godine u Banjaluci viđen zaista spektakularan meč u kojem je Borac slavio sa 4:3. Prije dva mjeseca na Grbavici u finišu prvenstva Borac je slavio sa 2:1.

Sudija večerašnjeg meča je Antoni Bandić iz Gruda, a pomoćnici su Stefan Tešanović i Mirza Demir.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.