Publika konačno na tribinama

Trenutak koji se dugo čekao u Dolini ćupova: Navijači Želje sat prije utakmice preplavili Grbavicu

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Konačno će navijači Željezničara, popularni Manijaci, imati priliku da s tribina stadiona Grbavica bodre svoj klub.

Plavi večeras u derbiju 1. kola Premijer lige BiH dočekuju Borac, a u manjem broju je dozvoljeno prisustvo publike.

Željini navijači u korteu su stigli na stadion, a puno prije samog početka utakmice preplavili su tribine stadiona u Dolini ćupova.

Očigledno su se svi zaželjeli nogometa i Premijer lige, a navijači sarajevskog velikana nadaju se da će uživati u kvalitetnoj predstavi i da će oni na kraju slaviti u duelu sa aktuelnim prvakom BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prošle sezone Željezničar i Borac su odigali tri utakmice. Dva puta je slavio prvak Bosne i Hercegovine, a jednom tim sa Grbavice.

Željo je u prvom meču pobijedio sa 2:1, da bi u novembru prošle godine u Banjaluci viđen zaista spektakularan meč u kojem je Borac slavio sa 4:3. Prije dva mjeseca na Grbavici u finišu prvenstva Borac je slavio sa 2:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.