Sudarili se tokom meča

Drina i Vranješ završili na šivanju, iz Željezničara saopštili u kakvom su stanju

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara sinoć su na svom terenu remizirali protiv Borca (1:1) u okviru prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Željezničar je nakon više od godinu dana konačno igrao pred ispunjenim tribinama, te smo na Grbavici mogli gledati veoma dobar derbi.

Plavi su poveli golom Petra Boje i činilo se da će osvojiti tri boda, ali je Borac u samom finišu utakmice uspio da izjednači preko Kulašina i tako neporažen napusti Grbavicu.

Sredinom drugog poluvremena vidjeli smo i nezgodan sudar između Amara Drine i Stojana Vranješa koji su se sudarili glavama i morali su tražiti ljekarsku pomoć.

Obojica igrača su zadobila povrede glave zbog čega im se nekoliko minuta ukazivala pomoć, a Vranješ je ubrzo nakon toga napustio igru i nije mogao da nastavi meč.

Međutim, Željezničar je danas objavio lijepe vijesti, a to je da se Drina i Vranješ osjećaju dobro nakon sinoćnjeg sudara.

"Mladi fudbaler Željezničara, Amar Drina, te prvotimac Borca i nekadašnji igrač Plavih, Stojan Vranješ, zadobili su povrede glave zbog kojih su morali na šivanje. Amar i Stojan se osjećaju dobro, a ovom prilikom želimo im što brži oporavak i povratak na teren", saopštili su iz Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vranješ bi tako trebao biti spreman za četvrtak kada Borac igra protiv Linfielda u gostima prvu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige.

Što se tiče Željezničara oni u drugom kolu Premijer lige naše zemlje igraju narednog vikenda u gostima protiv Tuzla Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.